Sveučilište Mostar

Studentski radio "Treći" sutra kreće s eksperimentalnim emitiranjem na internetu

studentskiradio_nnn_bih_01122015
03.12.2015.
u 07:00

Uz studentski portal, televiziju i sada radiopostaju, Filozofski fakultet ide prema ispunjenju svoga cilja, a to je suvremena news agencija

Studentski radio "Treći", ideja na kojoj se kontinuirano radilo, počinje sutra s emitiranjem na internetu na stranici www.treci.ba. Program će se emitirati tri sata dnevno od 9 do 12 sati. Eksperimentalno emitiranje radit će isključivo studenti koji do sada nisu imali iskustva u radijskom novinarstvu, a sve u cilju stjecanja praktičnih znanja i vještina. Za rad na studentskom radiju vlada veliko zanimanje studenata koji u tome vide priliku za učenje i usavršavanje novinarskih znanja i vještina. Cilj studentskoga radija je povezivanje studenata Sveučilišta u Mostaru te praktični rad onima koji se namjeravaju baviti radijskim novinarstvom u budućnosti. "Studenti će raditi u konvergentnoj redakciji, što će ih učiniti kompetentnijima na tržištu rada i dati veću težinu novinarskoj diplomi", naglasila je Maja Ereš, voditeljica projekta studentskog radija. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?