Hadžiomerović u borbi za predsjedništvo
Povratak na članak

Sva otkrića o "lopovluku" podijelit ću s građanima

U posljednja dva mjeseca je, kako kaže, prošao BiH uzduž i poprijeko, prešao je 18 tisuća kilometara

Komentari 6

EN
enaenesena
12:06 05.10.2014.

vecinu emisija 60 minuta sam gledao i mislio da je ovaj covjek pravi.prevario sam se. kritokovo je svaku stranku i pojedinca sem sdp a to nisam ni primijetio. vrhušku sdp-a nije ni spominjao a isti su lažovi hapadžije kao svi svi ostali.mislim da mu je karakter nula.pogotovo sto je sdp završio poso koji ja sda zapocela .tesko ovoj državi ako se i moze nazvati drzavom(prije logorom)

VL
BB
boze.bili
11:53 06.10.2014.

bakire što se tiče kriminala moraš najprije prokazat svoga šefa lagunđžiju

VL
MI
Miki2
20:47 05.10.2014.

Možda bi i mogao biti bolji nego već poznati i viđeni političari.

VL
DU
Deleted user
08:27 06.10.2014.

Pa hajde Hadžiomeroviću. Prvo podji od kriminalnih aktivnosti svog gazde Lazglumdjije i stranke kojoj pripadas, tj.SDP-a.

VL
PB
pero.baruncic.9
08:53 06.10.2014.

Mislim da ce samo lud glasati za postojecu elitu, a nije neki kapacitet. Treba prije svega postaviti pitanja sebi: -od cega ce zivjeti moja djeca sa ovakvim politicarima, a njihovoj djeci je sve podredeno, - oni hrvatstvom orobise sva poduzecaa i drzavne pozicije za svoje clanove obitelji ( meni takvo hrvatstvo ne treba), - koliklo sudskih sporova za svakog od njih ( sudci koje su oni postvili, su ih oslobadali ali su krivi dobrim djelom i to ce se vidjeti vremenom), - Koliko krada u ime hrvatskog naroda, - koliko namjestenih poslova, u ime hrvatskog naroda, - koliko zaposlenih clanova obitelji, bez natjecaja, u ime hrvatskog naroda, - koliko unsrecenih i rastjeranih mladih i skolovanih ljudi, u ime hrvatskoga naroda, - koliko imaju place njihovi zetovi, momci njihovih kceri i sva ta bagra okolo njih, u ime hrvatskoga naroda, - do kada ce nam takvi zagorcavati zivote, u ime hrvatskog naroda, - moj je stav da ih treba javno odbaciti, kao neprijatelje hrvatskog naroda , koji su tako objerucke prihvatili sve sto je hrvatsko ali u njihovu korist... Omladino, radnici, seljaci, intelektualci, otrjeznite se NE VOLE ONI HRVATE; oni nas smatraju budalama - koji samo znaju zaokruziti njihovo ime i mahat ce time ako da smo im dali legalitet da nas i dalje, PLJACKAJU; IZDAJU I SRAMOTE - KAO STO SU TO MAXIMALNO CINILI I DO SADA ... IMAMO PROBLEMA OD KADA NAS TAKVI VOLE, zasto???

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.