Sesvetska Sopnica

Svečani blagoslov završenih radova ispred samostana i župne kuće

20.12.2016.
u 08:00

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima i u pratnji svećenika franjevaca Bosne Srebrene na službi u Zagrebu u nedjelju 18. prosinca predao je završene građevinske radove ispred Samostana sv. Ilije i župne kuće u Sesvetskoj Sopnici kod Zagreba, novoizgrađeni most preko potoka Trnava, parkiralište s javnom rasvjetom i uređeni park.

Primopredaja radova završena je svečanim blagoslovom koji je predvodio fra Zdravko Dadić, sopnički župnik i definitor Bosne Srebrene, u nazočnosti gvardijana Samostana svetog Ilije fra Bože Lujića, samostanskog i župnog vikara fra Stipe Karajice, velikog broja vjernika, gostiju, prijatelja samostana i župe, kao i predstavnika tvrtki, koji su izvodili spomenute radove.

U znak zahvale za sve što čini za dobro vjernika u ovom dijelu Zagreba, franjevci su gradonačelniku Bandiću uručili umjetničku sliku “Obraćenje u pustinji”, rad akademskog slikara Igora Rončevića. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?