Nedopustiva pogreška

Terorist koji je sudjelovao u napadu na Kumanovo pobjegao policiji

Kumanovo
Foto: Reuters/PIXSELL
09.06.2015.
u 17:05

Terorist Sami Osmani, koji je priveden u policijskoj akciji u Kumanovu, pobjegao je iz pritvora zahvaljujući tome što je ostao bez nadzora, pa će Ministarstvo unutarnjih poslova Makedonije pokrenuti disciplinski postupak protiv odgovornih pripadnika policije.

Odgovorni policajci su, kako se navodi, osobu osumnjičenu za terorizam ostavili bez neophodnog nadzora, što je on iskoristio i pobjegao s mjesta događaja.

Time su, kako je utvrđeno, policajci napravili disciplinski prekršaj pa će protiv njih biti pokrenut postupak za utvrđivanje disciplinske odgovornosti, navedeno je u priopćenju.

Osmani je, kako su ranije prenijeli makedonski mediji, bio u prvoj skupini koja se predala policiji u Kumanovu poslije oružanog sukoba od 9. i 10. svibnja.

U oružanom sukobu terorista s pripadnicima makedonskih sigurnosnih snaga u jugoistočnom dijelu Kumanova, trećem po veličini makedonskom gradu, ubijeno je osam pripadnika policjie, a 37 je ranjeno.

Prema konačnim podacima u akciji je poginulo 10 terorista, dok se 30 članova ove naoružane grupe predalo.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
bendz
04:43 11.06.2015.

A sto Predsjednik Makedonije ne smije pustiti da se objavi da su medju ucesnicima teroristicke operacije u Kumanovu bili i americki i britanski pripadnici specijalnih snaga?Voli guza vise vlast nego istinu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije