NASTRADAO AUDI Q5

Turudić za Večernji potvrdio: 'Propucan mi je automobil'

22.03.2024.
u 14:49

Turudić nam je u interesu policijske istrage odbio govoriti na kojem je mjestu vozilo propucano, gdje je to uočio i druge detalje koji su mu poznati radi potreba istrage i eventualnog poligrafskog ispitivanja sumnjivaca.

Glavni državni odvjetnik Ivan Turudić potvrdio nam je da je njegovo vozilo Audi Q5 propucano. Ne zna kada se to dogodilo, jer nakon što je uočio rupu, vozilo je odvezao kod automehaničara koji je u vozilu pronašao dokaz da je vozilo propucano hicem iz vatrenog oružja. Turudić nam je u interesu policijske istrage odbio govoriti na kojem je mjestu vozilo propucano, gdje je to uočio i druge detalje koji su mu poznati radi potreba istrage i eventualnog poligrafskog ispitivanja sumnjivaca.

Podsjetimo, Turudić je sudac Visokog kaznenog suda i imenovani Glavni državni odvjetnik RH koji 26. svibnja treba stupiti na dužnost, a većina oporbenih stranaka daje biračima obećanje da će ga smijeniti kad pobjede na parlamentarnim izborima.

Od Turudićeva imenovanja GDO-om predsjednik Republike Zoran Milanović ima žestoku kampanju protiv Turudića te se zbog njega odlučio i na protuustavni angažman na parlamentarnim izborima. Pitali smo suca Turudića dovodi li u vezu sporno propucavanje neizravno s predsjednikovom retorikom, misleći pri tome na negativan utjecaj na nekog suludog pojedinca, ali odbio je i o tome bilo što reći.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije