Raskid suradnje

Tužni oproštaj trofejnog Međugorca: Nakon 11 godina nećemo ići dalje

26.12.2021.
u 09:46

Marin Čilić će uskoro u Australiji krenuti u novu tenisku sezonu, a prije prvog turnira koji će započeti 3. siječnja u Adelaideu, vodeći hrvatski tenisač u pojedinačnoj konkurenciji objavio je da se prekida jedna njegova dugogodišnja suradnja. Više neće raditi sa Slavenom Hrvojem, hrvatskim stručnjakom za tjelesnu pripremu.

 

Čilić je završetak suradnje objavio u predbožićnom razdoblju, uz riječi da je tužan što je došao kraj suradnje s čovjekom koji je dugo bio uz njega tijekom karijere.

‘Nakon 11 godina nevjerojatnih uspjeha, s puno napornog rada i posvećenosti da svakog dana bude sve bolje, žalim zbog toga što moram objaviti da Slaven Hrvoj i ja nećemo ići dalje zajedno u našoj suradnji’, napisao je Čilić.

Kako je dodao prvi hrvatski reket, Hrvoj je tijekom njihove suradnje bio pravi profesionalac, a zajedno su prošli puno trenutaka tijekom Čilićeve karijere zbog kojih se razvilo i prijateljstvo. Vodeći hrvatski tenisač poželio je čovjeku s kojim je dugo radio sreću u nastavku Hrvojeva puta.

Završetak suradnje sa Slavenom Hrvojem donio je još jednu promjenu u Čilićevoj ekipi, u kojoj je u tijeku nedavno završene sezone okončana suradnja s Vedranom Martićem, izbornikom hrvatske reprezentacije u Davis Cupu, koji je nešto više od godinu dana bio i trener vodećeg hrvatskog tenisača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije