IZRAŽAVAJU SUĆUT

Udruge o smrti Langa: Izgubili smo istinskog prijatelja

Slobodan
24.02.2016.
u 13:49

Vijest o iznenadnoj smrti doktora Slobodana Langa primili smo izuzetno emotivno znajući kako smo izgubili istinskog prijatelja.

Doktor Slobodan Lang je bio domoljub i humanist i vrijeme će pokazati kako je njegova uloga savjetnika za humanitarna pitanja predsjednika Franje Tuđmana bila izuzetno bitna za sprječavanje humanitarne katastrofe hrvatskog naroda u BiH u razdoblju od 1992.-1995. godine.

Samo humanitarna akcija zvana „Bijeli put" u opkoljenu Lašvansku dolinu i bolnicu u Novoj Biloj je zadužbina doktora Langa koju mi Hrvati u Bosni i Hercegovini nećemo i ne smijemo nikada zaboraviti.

Isto tako nadamo se kako će u budućnosti humano lice doktora Langa  postati obrazac i nadahnuće budućim generacijama kako se veliki ljudi i humanisti ponašaju u sudbonosnim vremenima za opstojnost hrvatskog naroda.

Neka ti je laka Hrvatska zemlja koju si toliko volio i zadužio, a obitelji i prijateljima pokojnog doktora Langa želimo uputiti  iskrenu sućut, navodi su u priopćenju Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR-HB Mostar i Udruge organizatora otpora HVO u BiH..   

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije