Novalić i Wigemark

Ulazak BiH u EU nije samo izraz želje, već i jedini siguran put

11.10.2017.
u 13:52

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić i šef Delegacije Europske unije u BiH i specijalni predstavnik EU za BiH Lars-Gunnar Wigemark danas su u Sarajevu razgovarali o europskom putu BiH, a obostrano je ocijenjeno da približavanje naše zemlje europskim inegracijama nema alternativu.

Po riječima premijera Novalića, ulazak naše zemlje u Europsku uniju nije samo izraz želje, već i jedini siguran put ka napretku.

Wigemark je kazao kako je Bosni i Hercegovini mjesto u europskoj zajednici država i na tom putu ima snažnu podršku europskih institucija. Naravno, treba ispuniti još puno obveza prije nego što Bosna i Hercegovina stekne kandidatski status, u čemu je Delegacija EU u našoj zemlji spremna pružiti svaku moguću pomoć.

Novalić je upoznao je Wigemarka o reformskim mjerama koje provodi Vlada Federacije BiH i koje su dosad dale pozitivne rezultate, priopćeno je iz Vlade FBiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?