Strava:

Umjesto silikona joj u grudi ubrizgao svinjsku mast

dada
ilustracija
15.11.2016.
u 16:00

S.V. (22) iz Srbije ispričala je kako je zbog povećanja grudi umalo umrla. Rekla je da joj je liječnik umjesto sterilnih implantanata u grudi ubrizgao svinjsku mast. 

- Željela sam staviti silikone, ali mi je jedna djevojka koja je povećala grudi rekla da je bolje masno tkivo i preporučila mi je jednog liječnika. Bilo mi je čudno što me primio u svojem stanu u Beogradu, ali mi je pokazao neke stranice na internetu i uvjerio me da je vrhunski kirurg i da trebam ubrizgati masno tkivo. Kada sam pitala kakva je to mast, rekao mi je da se ne brinem. Operirao me u svojem stanu. Mjesec dana je sve bilo u redu, a onda su me počele boljeti grudi.

Dobila sam otekline. Odmah sam otišla kod liječnika koji me je operirao. Rekao je da imam upalu i injekcijom mi je vadio gnoj. Četiri puta sam išla na vađenje gnoja. Svaki put je bilo sve gore. Shvatila sam da je stvar vrlo ozbiljna i otišla sam dugom liječniku - rekla je S.V.

Borko Đorđević, estetski kirurg je rekao za Alo da je djevojka kod njega došla u vrlo lošem stanju. Imala je temperaturu, čvorove po žlijezdama i znakove sepse. 

- Nakon smirivanja sepse u grudima je pronađeno strano tkivo koje je na prvi pogled izgledalo kao svinjska mast. Patološki pregled je pokazao da tvar ima pH mekotkivnih tumora, što je isto kao da je imala rak - rekao je Đorđević. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije