Čović:

Uskrs nas uči da moramo zajednički raditi za dobro svih nas

dragan čović
25.03.2016.
u 09:52

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović uputio je uskršnju čestitku svim katolicima u BiH i inozemstvu, sa željom za sretan i blagoslovljen Uskrs.

- Uskrs, kao najveći kršćanski blagdan, uči nas kroz svoju poruku pobjede svjetla nad tamom da nikada ne smijemo gubiti nadu i da moramo vjerovati i zajednički raditi za dobro svih nas. Zajedništvo, ne samo među katolicima, nego i sa svim ljudima drugih konfesija i dobre volje, uvijek je plodonosno, što je posebno vidljivo u Bosni i Hercegovini u prethodnoj godini - naveo je Čović.

Kako je dodao dalje, zajedničkim radom uspjeli smo vratiti našu domovinu na europski put, otvoriti vrata boljoj budućnosti, te snažno krenuti u bolje sutra.

- Neka najveća svetkovina života, Uskrs, svima nam bude dodatni podsticaj da složno i jedinstveno djelujemo u izgradnji mira i blagostanja - naveo je Čović u čestitki, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?