Vlada RS

Utvrđenom dinamikom provode se mjere iz Reformske agende

Vlada RS
22.02.2016.
u 18:05

Vlada Republike Srpske konstatirala je danas da se predviđenom dinamikom provode aktivnosti i mjere koje su predviđene Reformskom agendom i Akcijskim planom Ekonomske politike RS-a za ovu godinu.

Ove mjere, koje bi trebale doprinijeti većoj stopi gospodarskog rasta u ovoj godini, provode se u skladu s akcijskim planom, priopćeno je iz entitetske vlade nakon radno-konzultativne sjednice, javlja Fena. 

- Razmatrana je i informcija o rezultatima okončanih pregovora o specijalnom statusu Velike Britanije u Europskoj uniji, cijeneći da je tranzicijski proces kroz koji prolazi EU važan i od suštinskog značaja za sve zemlje koje se nalaze u procesu pridruživanja, navodi se u priopćenju. 

Uzimajući u obzir, kako se dodaje, podršku Vlade RS-a procesu europskih integracija, konstatirano je da je neophodno da sve nadležne institucije i akademska zajednica u RS-u intenzivno prate sve procese u ovom kontekstu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije