Glamur izvan Kosače

Večernjakov pečat uz mažoret ples i limenu glazbu

BiH,26.03.15. Mostar, Kosaca,  Vecernjakov pecat Photo:Stojan Lasic
10.04.2016.
u 07:00

Dio Pečata ove godine bit će i mažoretkinje iz Kiseljaka, koje će, među ostalima, sudjelovati u defileu od redakcije Večernjeg lista do Kosače

Glamur Večernjakova pečata ne samo da će oživjeti dvoranu Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače nego i prostor ispred same Kosače, gdje će se gosti okupljati prije samog spektakla, piše Večernji list BiH.

Defile gradom

Naime, kako nam je kazala Anja Puhalo, voditeljica mostarskih mažoretkinja, one će napraviti postrojavanje zajedno s Gradskim orkestrom Stolac u 18.45 sati ispred zgrade u kojoj je smještena redakcija Večernjeg lista te će u kratkom defileu krenuti prema crvenom tepihu ispred Kosače. Defile će trajati od 19 do 19.15 sati, nakon čega će zajedno s ostalim mažoretkinjama praviti špalir i dočekivati goste.

I ove godine dio Večernjakova pečata, kao i prethodnih godina, krasit će neizostavne širokobriješke mažoretkinje, aktualne državne prvakinje u mažoret plesu, koje će uz osmijeh, s visoko podignutim štapovima, pozdravljati visoke uzvanike Večernjakova pečata. Svih ovih godina su, bez imalo razmišljanja, pristajale biti važan dio Pečata.

Dio Pečata ove godine bit će i mažoretkinje iz Kiseljaka, koje će, među ostalima, sudjelovati u defileu od redakcije Večernjeg lista do Kosače, gdje će se manifestacija održati.

- Pečat je najvažniji događaj od svih na kojima smo dosad nastupale. Naravno da smo sretne i uzbuđene zbog toga. Tremu koje imaju tek rijetke od nas razbijamo vježbom jer želimo biti na visini zadatka”, kazala nam je uoči polaska za Mostar Valentina Vidović, predsjednica Udruge kiseljačkih mažoretkinja.

U veličanstven nastup kiseljačkih “ljubičanstvenih” u Kiseljaku nitko ne sumnja. Svi su uvjereni da će djevojke, kao i nebrojeno puta dosad, uspješno promovirati Kiseljak na manifestaciji koja ima europski predznak.

Veliki videozid

Mjesto događaja će, svakako, ove godine biti i crveni tepih ispred Kosače, kao i unutar zgrade, gdje će se zvijezde večeri moći fotografirati te davati izjave za novinare. Od ove godine je uvedena i jedna posebnost.

Naime, ispred Kosače će biti veliki videozid kao i stolice te će brojni posjetitelji moći pratiti manifestaciju i izvana. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije