borba protiv terorizma i organiziranog kriminala

Veleposlanik Republike Austrije u BiH posjetio SIPA-u

SIPA
VL FOTO
17.12.2015.
u 09:54

Veleposlanik R. Austije u BiH NJ.E. Martin Pammer, posjetio je danas Državnu agenciju za istrage i zaštitu (SIPA) i sastao se sa direktorom SIPA-e Pericom Stanićem.

Na sastanku je razgovarano o aktualnoj sigurnosnoj situaciji u BiH, s posebnim osvrtom na borbu protiv terorizma i organiziranog kriminala, sigurnosnim prijetnjama i izazovima, te kako im se efikasno suprotstaviti.

NJ.E. Martin Pammer istakao je da je suradnja sa SIPA-om bila veoma uspješna, naglasivši zajednički rad na predmetima u različitim oblastima u proteklom periodu. Veleposlanik Pammer rekao je da Veleposlanstvo R. Austrije stoji na raspolaganju SIPA-i i da će i u budućnosti biti otvorena za svaki vid suradnje .

Direktor SIPA-e izrazio je zadovoljstvo na dosadašnjoj uspješnoj suradnji i istakao da će biti unaprijeđena u narednom periodu. Veleposlanik Veleposlanstva R. Austrije čestitao je direktoru SIPA-e na imenovanju i zaželio puno uspjeha u radu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?