ZABAVA ZA PAMĆENJE

VIDEO Učenici čuli da im se omiljenom profesor ženi, pa mu priredili iznenađenje

05.11.2023.
u 08:24

Kada ste omiljen profesor kod učenika, poštovanje i ljubav mališana, teško da mogu izostati, te se često dogodi da vam oni pripreme lijepo iznenađenje, baš kao što je to slučaj s profesorom Čolakovićem iz Tešnja.

Da je omiljeni profesor među učenicima, Muhamed Čolaković iz Tešnja je dobro znao, ali vjerojatno nije mogao ni zamisliti kakvo će mu iznenađenje učenici škole u kojoj predaje matematiku i informatiku pripremiti.

Naime, kada su saznali da se njihov omiljeni profesor ženi, odlučili su mu upriličiti zabavu, prenosi Hayat.

Ne znajući što se sprema, Muhamed je ušao u učionicu, a tamo – zabava. I naravno, mlada, koja je sve znala, ali nije htjela upropastiti iznenađenje.

Oduševljen pripremljenim, Muhamed je podijelio snimku na svom tiktoku gdje ga je do sada pogledalo oko 230 tisuća ljudi.

Kada te učenici iznenade dan pred vjenčanje i organiziraju pravo malo vjenčanje u učinoci – napisao je u opisu viralne snimke.
Kroz sam snimak, naveo je kako je oduševljen njihovim potezom.

 

@prof.muhamedcolakovic

Kada te učenici iznenade dan pred svadbu i organizuju pravo malo vjenčanje u učionici 👰🏼‍♀️🤵🏼

♬ original sound - shady


- Iznenađenje od mojih učenika dan pred svadbu. Baš su se potrudili. Najveće iznenađenje – doveli su i mladu tu. I torta je tu. Koliko ljubavi i detalja u ovome. Naravno, šampanjac je bezalkoholni. Spremni za sjutra – napisao je on.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?