sjednica

Vijeće ministara BiH danas o Strategiji integriranog upravljanja granicom

Vijeće ministara BiH
09.04.2024.
u 07:47

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine bi na sjednici zakazanoj za danas trebalo razmatrati Prijedlog strategije i akcijskog plana provođenja Strategije integriranog upravljanja granicom u Bosni i Hercegovini za razdoblje 2024 - 2029. godine.

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog aneksa Sporazuma o konačnom raspolaganju svim pravima i obvezama na pokretnoj imovini koja će i dalje služiti za potrebe obrane (Dobojski sporazum).

Na dnevnom redu bi se trebao naći i Prijedlog odluke o uspostavi Programa sigurnosti civilnog zrakoplovstva BiH.

Ministri bi trebali razmatrati i Nacrt osnova za zaključivanje Međunarodnog sporazuma između Europske unije i BiH o pridruživanju Bosne i Hercegovine Programu EU4Heallth.

Informacija o implementaciji "Perspektiva" programa tranzicije i zbrinjavanja otpuštenog personala i implementaciji "Preventiva" projekta zaštite mentalnog zdravlja i psihosocijalne asistencije u Ministarstvu obrane BiH i Oružanim snagama BiH u 2023. godini jedna je od predviđenih točki dnevnog reda.

Između ostalog, predviđeno je razmatranje i Informacije o perspektivama za BiH 2024 - 2026. godine, kao i novog teksta Prijedloga Srednjoročnog programa rada Vijeća ministara BiH 2024 - 2026. godine.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?