Predsjednik Srbije

Vučić: Imamo sva cjepiva i otvaramo sve punktove jer moramo zaštititi zdravlje i raditi

Aleksandar Vučić
01.05.2021.
u 09:50

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jučer je još jedanput pozvao ljude da prime cjepivo protiv koronavirusa, piše Telegraf.rs.

- Molim ljude da se cijepe, od ponedjeljka je otvoreno za sve! Imamo sva cjepiva, kao Boga vas molim, idite da se cijepite da bismo mogli raditi, da bismo mogli napredovati. Još dva dana je cijepljenje još samo po pozivu, od ponedjeljka drugog dana Uskrsa su otvoreni svi punktovi. Time štitite sebe i svoje živote - istaknuo je Vučić.

Predsjednik Srbije je ovo kazao jučer na otvorenju radova na fruškogorskom koridoru.

- Samo brinem hoće li kineska kompanija imati dovoljno radnika, pošto gradimo mnogo autocesta i brzih prometnica - rekao je Vučić.

Vučić je istakao da će na Fruškogorskom koridoru biti izgrađen najduži tunel u Srbiji, Iriški venac od čak tri i pol kilometra.

Vrijednost ugovora je 606 milijuna eura, a koridor će biti izgrađen, kako je ranije najavljeno, u rekordnom roku, do 15. ožujka 2024. godine.

Komentara 1

VO
Volimrukomet
10:34 01.05.2021.

Kome. Ode narod na Zapad.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?