Federalni ministri u FIPA-i

Zajedničke aktivnosti na promociji BiH, privlačenju stranih investicija...

02.06.2017.
u 09:42

Federalni ministri trgovine Zlatan Vujanović i razvoja, poduzetništva i obrta Amir Zukić posjetili su jučer Agenciju za unapređenje stranih investicija u Bosni i Hercegovini (FIPA) i s njenim direktorom Gordanom Milinićem razgovarali o mogućnostima suradnje novoosnovanog Vijeća za strane investitore Federacije BiH i FIPA-e.

Imajući uvid u značaj stranih investicija za stimuliranje gospodarskog rasta i razvoja, kao i kreiranje novih radnih mjesta, na sastanku su dogovorene zajedničke aktivnosti na promociji Bosne i Hercegovine, privlačenju stranih investicija i stvaranju stimulativnijeg poslovnog okruženja.

Naglasak je stavljen na rješavanje problema i barijera s kojima se strani investitori suočavaju u BiH i unapređenju koordinacije svih institucija u cilju njihovog što bržeg i efikasnijeg otklanjanja, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije