INTERVJU: Božo Ljubić, predsjednik Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora BiH
Povratak na članak

ZAVNOBiH danas znači državu BiH s tri entiteta

Nova inicijativa 
nudi nadu za BiH, na političarima je da je iskoriste

Komentari 3

NV
Nijaz vukovije
12:23 07.07.2015.

Gospodine Ljubiću, kad govorite o Trendu o kojem zabrinjava kada je u pitanju iseljavanje Hrvata iz BiH, smatram da ste Vi upravo jedan od onih koji je najodgovorniji za iseljavanje Hrvata. Drago mi je da ste javno priznali da ste Vi i stranka koju često spominjete javno priznali da ste nesposobni da vladate "S druge strane, nema nitko moralno pravo sugerirati mladim ljudima da čekaju godinama na posao". Što Država nije zaživjela, i tu ste suodgovorni, jer narod u koji se vi i vaša stranka zaklinjete izabrao je baš Vas da vladate, a ne da političite oko najmanjeg detalja sve dotle dok ne dođe do slučaja. Jadan je onaj koji čeka da mu Vi date neko pravo, koje u "normalnim" prvobitnim zajednicama bilo je veće nego sada. Tužno ali istinnito, je i to " što naravno nije lako u zemlji koja zapravo po svom kapacitetu nije država", kad negirate što se može i potvrditi iz vašeg prethodnog citata, zašto uzimate od "Države" enormno visoke plaće kad već ne postoji ista ta držva, zašto se vi i vaši partiski istomišljenici ne vratite mandate i date nekome ko će imati malo samokritike i mrvicu poštovanja prema vlastitoj državi. Da budem malo blaži, kad već od tih silnih obećanja koji ste dali uoči izbora, vidim da je i kod Vas ostala samo nada, što onda ima za očekivati tako maljušni glasač osim da jedino ide iz ove zemlje koja se zove da Vas posjetim Bosna i Hercegovina. Da rezimiram ova zemlja već sada ima jednu šuplju generaciju, za 10 godina ovdje će se uvoziti čak i fizička radna snaga, o pameti da ne govorimo jer je ona odavno napustila ovaj prostor. Držite prodiku i dalje, samo ne znam kome, jer niko u šuplju priču ne vjeruje koju već 20 godina lansirate.

VL
BE
bendz
05:50 08.07.2015.

ZAVNOBiH. Bio je dobar jer je osiguravao paritet tri glavna naroda u B iH.Danas je prisutna drska i otvorena dominacija predstavnika muslimanskog naroda u vlasti B i H.Dakle na scenio je SDABiH.Zato Hrvati i Srbi zele svoju teritorijalno-politicku sigurnost.

VL
Avatar varešak
varešak
17:17 07.07.2015.

Gospon Ljubiću najpoštenije bi bilo da vi raspustite taj vaš sabor jer ste produćena ruka našegt kradezea i D. Čovića,ni jedan od vas ne zarađuje pošteno primanja koja ima,a upitn9o je i porijeklo vaše cjelokupne imovbine,kada ćete napokon shvatiti da je mnarod sit i vas ,vaših stranaka,i prepustiti mjesto mlašim i školovanijim,vas je vrijeme ipregazilo. i

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.