UNO BiH

Završena obuka pretraživanje skrivenih odjeljaka u vozilima

uno bih
18.03.2016.
u 15:50

Službenici Uprave za neizravno oporezivanje (UNO) u BiH uspješno su završili višednevnu obuku "Pretraživanje skrivenih odjeljaka u velikim komercijalnim vozilima”.

Obuka je održana od 14. do 18. ožujka u organizaciji "Ureda za međunarodnu sigurnost i sprečavanje širenja oružja putem programa Vlade SAD za kontrolu izvoza i sigurnost granica (EXBS)”, a njenim polaznicima su danas u Bijeljini uručeni certifikati.

Pohađali su je pripadnici Uprave za neizravno oporezivanje BiH, Carina Hrvatske i Srbije, kao i Graničnih policija BiH, Hrvatske i Srbije, priopćeno je iz UNO.

Ta međunarodna obuka je rezultat projekta "Inicijativa tri zemlje” koju implementira EXBS, a u narednom razdoblju taj projekt će biti proširen i na Crnu Goru.

Iz UNO ističu da obuku, uz superviziju savjetnika iz SAD-a provode i certificirani instruktori iz UNO-a, Carina Hrvatske i Srbije kao i graničnih policija istoimenih država.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?