potrebna zimska oprema

Zbog snijega otežan promet na prijevojima Komar i Koprivnica

snijeg
18.04.2017.
u 17:38

Zbog snijega na kolovozu otežano se prometuje na prevojima Komar (Travnik-Donji Vakuf) i Koprivnica (Bugojno-Kupres). Skreće se pažnja vozačima da na put ne kreću bez zimske opreme. Brojni su i odroni na magistralnom putu Donji Vakuf-Jajce-Crna Rijeka, zbog čega je na pojedinim dionicama otežano prometovanje. 

Na magistralnom putu M-18 Sarajevo-Vogošća izvode se radovi na redovnom održavanju tako da se tijekom dana formiraju duže kolone vozila u oba smjera.  

Od ostalih puteva s izmijenjenim režimom prometa zbog aktualnih radova izdvaja se autoput A-1, dionice Sarajevo zapad-Lepenica (u blizini tunela Igman) i Zenica jug-Kakanj (u mjestu Donji Tičići), kao i magistralni putevi: M-17 Žepče-Maglaj, M-18 Simin Han-Priboj, M-16 Poriče-Kupres i M-17 Jablanica-Mostar.  

Na graničnim prijelazima Bosanska Gradiška i Orašje na izlazu iz BiH čeka se oko sat, a na GP Donja Gradina oko 45 minuta. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja trenutno nisu duža od 30 minuta.

Radovi i dalje traju na području Hrvatske na graničnim prijelazima Bosanski Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja, što dodatno usporava prometovanje na ovim graničnim prelazima. 

Zbog radova na području Crne Gore (Ilino brdo-Vilusi) i obustava prometa, od 9 do 11 i od 13 do 15 sati ne preporučuje se korištenje graničnog prelaza Klobuk, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?