za utorak u 13 sati

Zdravko Mamić najavio konferenciju za medije: 'Po prvi put ću to otkriti'

Zdravko Mamić
Armin Durgut/PIXSELL
15.03.2021.
u 21:09

"Obećavam vam da će se vaš sutrašnji dolazak na press konferenciju isplatiti jer ću po prvi put bez rukavica, otvoreno i bez ustezanja progovoriti o temama, činjenicama i dokazima koje nikada prije nisu prezentirane u javnosti! Vidimo se sutra!"

Zdravko Mamić pravomoćno je osuđen u zatvor na šest i pol godina zbog izvlačenja najmanje 116 milijuna kuna iz Dinama.

Naime, Vrhovni sud u najvećem je dijelu potvrdio presudu Županijskog suda u Osijeku iz lipnja 2018., a u kojemu su krivima proglašeni Zdravko i Zoran Mamić, Damir Vrbanović i Milan Pernar. A iz Bosne i Hercegovine se javio Zdravko Mamić koji je za sutra u 13 sati najavio konferenciju za medije.

"Poštovane predstavnice i predstavnici medija pozivam Vas na press konferenciju sutra, 16. ožujka 2021. godine, od 13 sati u Hotel Mepas. Obećavam vam da će se vaš sutrašnji dolazak na press konferenciju isplatiti jer ću po prvi put bez rukavica, otvoreno i bez ustezanja progovoriti o temama, činjenicama i dokazima koje nikada prije nisu prezentirane u javnosti! Vidimo se sutra!", objavio je Zdravko Mamić na Facebooku.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije