Prejaki suparnici

Zrinjski i Široki poraženi protiv Sparsa i Čelika

Zrinjski se dobro drzao do trece cetvrtine
Foto: Stojan Lasić
07.12.2014.
u 10:45

Mostarci i Širokobriježani imaju isti omjer

Košarkaši Sparsa ostali su nepobijeđeni i nakon osmog kola Lige 12 košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine. U derbiju osmog kola Lige 12 sarajevski Spars slavio je u Mostaru pobijedivši domaći Zrinjski sa 87:79. 

Mostarci, koji su tri dana prije igrali još jednu tešku utakmicu protiv Širokog, odlično su parirali Sarajlijama sve do kraja treće četvrtine. Kada je kod 56:56 Mirza Bulić s košem i dodatnim bacanjem donio gostima prednost, više ga nisu ispuštali do kraja utakmice.

Slovenski reprezentativac, 20-godišnji Aleksej Nikolić s 22 poena i šest asistencija predvodio je ujednačenu momčad Sparsa, dok je kod Zrinjskog prednjačio Vedran Princ (18 poena, 6 skokova, 5 asistencija). Jure Brajković je dodao 16 poena, a Mihailo Sekulović 15.

Zrinjski je sada na omjeru 4-4, a isti ima i Široki. Širokobriježani su večeras poraženi u Zenici. Nakon promjene trenera Čelik je odigrao odličnu utakmicu i porazio Široki sa 91:82.

Zeničani su vodili cijelo vrijeme, a predvodio ih je bivši igrač Širokog Ivan Opačak koji je postigao 30 koševa uz šest trica. Armin Avdibegović je imao 19 koševa, a Ashar Dedić je dodao 9 poena i 13 skokova.

Kod Širokog su samo Toni Katić (23 koša) i Ivan Novačić (23) pružili otpor. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije