svijet u šoku

Zvijezdu društvenih mreža udavio vlastiti brat

ubojxstvo
16.07.2016.
u 17:45

Djevojka se nedavno pojavila u glazbenom videu gdje je twerkala. Šuškalo se da će se natjecati u indijskoj verziji Big Brothera.

Pakistanska internetska zvijezda Qandeel Baloch, pravim imenom Fauzia Azeem, zadavljena je u svom obiteljskom domu u Multanu, u provinciji Punjab.

Kako piše BBC, za njenu je smrt odgovoran njezin brat, koji ju je ubio ‘iz časti.’

“Njezin otac Azeem je rekao policiji da je njegov sin Waseem zadavio Qandeel”, izjavila je Nabeela Ghazanfar, glasnogovornica policije u Punjabiju.

“Očito je riječ o ubojstvu iz časti, no dalja istraga će otkriti prave motive iza tog čina”, dodala je Ghazanfar.

Baloch je postala poznata u Pakistanu 2014. godine nakon što je njezin video u kojem pući usne prema kameri i pita ‘Kako izgledaju?’. U ožujku je završila u medijima jer je ponudila pakistanskoj kriket ekipi da će im izvesti striptiz ako pobijede Indiju.

Šuškalo se da će se pojaviti u indijskom reality showu Big Boss, inačici Big Brothera, a nedavno se pojavila u glazbenom videu pjevača Aryana Khana u kojem je twerkala.

Na Instagramu je redovito objavljvala provokativne fotografije i videa s naglašenom seksualnom notom, čime se žustro odupirala konzervativnim pravilima svoje kulture.

Zbog toga je već primala prijetnje, a sada joj je. čini se, presudio rođeni brat.

U Pakistanu više od 500 ljudi godišnje izgubi život zbog časti, a najčešće su ubojice članovi njihove obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije