Osuda napada

Zvizdić: Napad na nevine građane Pariza je napad na sve nas

denis zvizdić
14.11.2015.
u 13:58

Vijeće ministara BiH danas je, na izvanrednoj sjednici, najooštrije osudilo seriju teroristički napada u Parizu, ocijenivši da se radi o kukavičkom terorističkom činu.

Vijeće ministara BiH u kontinuiranoj borbi protiv svih oblika terorizma i nasilnog ekstremizma naložilo je svim službama da budu u pripravnosti i da sigurnost građana podignu na najvišu razinu. 

Putem Ministarstva vanjskih poslova BiH i veleposlanstva BiH u Parizu, Vijeće ministara prati situaciju i spremno je pružiti pomoć građanima Francuske, a i zaštititi naše građane koji se nalaze tamo.

Prema informacijama iz Veleposlanstva BiH u Parizu, do trenutka održavanja sjednice Vijeća ministara nema informacija da je bilo tko od građana BiH stradao u ovom užasnom terorističkom napadu.

Vijeće ministara BiH apelira na međunarodnu zajednicu da uloži sve napore kako bi se sačuvao mir i osigurala sigurnost svih građana svijeta. 

„Napad na nevine građane Pariza je napad na sve nas. Izražavamo nadu da će teroristi odgovorni za ovaj napad u najkraćem vremenskom razdoblju biti privedeni pred lice pravde“, rekao je predsjedavajući Zvizdić, nakon sjednice Vijeća ministara BiH. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije