Pripreme

Wagner izgleda spremniji nego ikada, Bajano je “otpisan”

Široki
21.01.2013.
u 11:36

Nakon slobodne nedjelje, od danas opet treninzi po dva puta

Nedjelja je za nogometaše Širokoga Brijega bila dan odmora, pa ih je bilo teško sresti. Ipak, Stipe Marković, koji je jesenas odigrao većinu utakmica na lijevom boku nakon dolaska iz omladinskog sastava, na. Pecari je gotovo neizbježan.

Nije mu dosadan trening

Pitali smo ga je li ga dosadašnji tijek priprema umorio i uživa li u danu bez napornih treninga:

- Kakav umor, nedjelju shvaćan kao dan dosade. Što se mene tiče, najradije bih i danas trenirao, ne znam što bih sa sobom.

Na liječničkim pregledima i testiranjima svi su “položili”, no pojedinci imaju koji kilogram viška. Ukupno, to nije puno, ni deset kilograma. A oni se otapaju na treninzima, pa bi u prvenstvo momčad trebala ući potpuno spremna: - I ja imam probleme s težinom, trebao dobiti koji kilogram, šali se Marković, koji ima figuru lepršavoga leptirića. Od danas opet slijede dvostruki treninzi na kišovitom vremenu na travnjacima kampa Musa – Karačić na Blatu: - Sve ide po planu, ne znam što bih vam novo rekao što već ne znate, kaže trener Slaven Musa. To znači kako svi rade punom snagom, osim što oporavljenici nakon operacije trbušnoga zida Damir Džidić i Dino Ćorić rade po posebnom programu odvojeno od ostalih. Džidić će nešto prije pod puno opterećenje, jer je ranije operiran nego Ćorić, ali trener Musa siguran je kako će obojica biti potpuno spremni za prvi proljetni prvenstveni nastup u Lukavici protiv Slavije. Ćorić je kao i Slavko Brekalo ovih dana produljio ugovor s klubomdo ljeta 2015. godine.

Priključili se Brazilci

Brazilci, braća Wagner i Bajano vratili su se iz Brazila i uključili u rad. Već su navikli doći s temperatura većih od + 30 na za njih niske temperature. Čini se kako Wagner nikada sa Zelenoga kontinenta stigao “stesaniji” i spremniji. Bajano pak ima drugačiji status. Pod ugovorom je s klubom, ali Musa ga na proljeće ne vidi među kandidatima za momčad, pa je lako moguće da Bajano uskoro ode negdje gdje će ipak igrati. Što se tiče pojačanja, o njima se više niti ne govori. Po svemu se čini kako ih ove zime neće ni biti. Pripreme su već poodmakle, pa bi se novi igrači, bez obzira koliko su kvalitetni teško uklopili u momčad, pogotovo izborili mjesto u prvoj momčadi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?