ZAVRŠEN NATJEČAJ

ALBA nagradila najbolje radove učenika

'razred, ucenici, studenti obavezno potpisati photos.com'
PHOTOS.COM
15.06.2011.
u 09:59

Svi nagrađeni radovi tehnički zadovoljavaju uvjete natječaja a njihovi autori su se istakli kreativnošću i inovativnošću pri stvaranju rada

Povjerenstvo za odabir najboljih likovnih radova povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša, pod patronatom komunalnog poduzeća ALBA donijelo je odluku o dobitnicima vrijednih nagrada. Nagrađuje se 9 jednakovrijednih likovnih radova na temu „Ekologija“ i kako mladež općine Ljubuški doživljava ekologiju izabrani su radovi učenika. O.Š. Marka Marulića - Ljubuški, dobitnici su Matea Herceg & Sarah Pehar, Josip Kolobarić, Rafaela Kozina. U O.Š. Ivane Brlić Mažuranić - Humac dobitnici su Magdalena Brbor, Petra Markota, Anamarija Bilić, dok su u O.Š. Tina Ujevića - Vitina najbolji radovi Mateo Bojka, Srećko Čuvalo, Josipa Čuvalo.

Svi nagrađeni radovi tehnički zadovoljavaju uvjete natječaja a njihovi autori su se istakli kreativnošću i inovativnošću pri stvaranju rada. Na temelju toga Povjerenstvo je donijelo jednoglasno ovu odluku. Dobitnici mogu preuzeti nagrade uz nazočnost roditelja u prostorijama ALBA u Ljubuškom od 20 – 22 .06.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?