PREBIO GA ZAŠTITAR

Brutalno pretučenom muškarcu dosuđeno 58 milijuna $ odštete

kladjenje
Foto: Screenshot
1/2
03.07.2013.
u 10:01

Antoniju Lopezu Chaju lubanja je trajno udubljena. Ne može govoriti i potrebna mu je neprestana njega

Kalifornijski sud dosudio je Antoniju Lopezu Chaju 58 milijuna dolara odštete nakon što je u brutalnom napadu zaštitara noćnog kluba pretrpio tešku ozljedu mozga, a lubanja mu je trajno deformirana, prenosi NY Daily News. Ovo je jedna od najviših odšteta koje su dosuđene jednoj osobi u Kaliforniji, a isplatit će je zaštitarska tvrtka DGSP. Odvjetnici kažu da očekuju žalbu te kako će isplati bilo kakve odštete prethoditi pregovori o nagodbi.

Napad se dogodio u travnju 2010. godine kada su 43-godišnji Chaj, njegov brat i dvojica nećaka otišli u bar Barra Latina u Los Angelesu. Jedan od Chajevih rođaka posvadio se s konobarom koji ga je napao bokserima. Zaštitar Emerson Quintanilla uključio se u tučnjavu udarajući nogama članove skupine. Chaj je pokušao intervenirati, a Quintanilla ga je osam puta udario palicom po glavi te mu četiri puta udario glavom o pločnik. Zaštitar i konobar nakon sukoba su nestali bez traga.

Chaj je na suđenje došao sa šiltericom na glavi, a okupljeni su se šokirali kada ju je skinuo razotkrivši udubljenu lubanju, rezultat brutalnog premlaćivanja otprije više od tri godine. Chaj usto ne može govoriti te mu je potrebna neprestana njega, a čekaju ga nove operacije, rekao je njegov odvjetnik.

– Njegova lubanja je kao pita iz koje je izrezano 25 posto sadržaja – rekao je odvjetnik Federico Sayre.

>> Vozio pijan, zatvorili ga u samicu pa dobio odštetu od 15 mil. dolara

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije