Senzacija na pomolu

Cristiano Ronaldo prelazi u PSG za 100 milijuna eura!?

'Real Madrid\'s Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) celebrates after scoring a goal during the Spanish League Clasico football match FC Barcelona vs Real Madrid CF on October 7, 2012 at the Camp
'LLUIS GENE'
31.10.2012.
u 13:46

Osim portugalskoga nogometaša, put francuske prijestolnice trebao bi ići i trener kraljevskoga kluba Jose Mourinho

Je li na pomolu nova velika senzacija u svijetu nogometnih transfera? Ako je vjerovati talijanskoj Gazzetti dello Sport, upravo to nas očekuje u skoroj budućnosti. Naime, ugledni talijanski dnevni list tvrdi da je zvijezda madridskoga Reala Cristiano Ronaldo vrlo blizu prelaska u Paris SG! A s njim bi trebao i trener kraljevskoga kluba Jose Mourinho. O čemu se zapravo radi? Gazzetta tvrdi da je dogovoren sastanak između Cristiana, njegova agenta Jorgea Mendesa, predsjednika Reala Florentina Pereza i vlasnika PSG-a, katarskog šeika Tamima bin Hamada al-Thanija.

Dvije su stvari ključne za taj megatransfer. Prva je Cristianova plaća. U Realu ima oko 14 milijuna eura godišnje, a pariški klub spreman mu je ponuditi čak 18 milijuna eura, čime bi postao drugi najbolje plaćen igrač na svijetu nakon Eto'oa koji u Anžiju ima 20 milijuna eura. Druga važna karika jest sam Cristianov agent Jorge Mendes. Naime, on je ujedno agent i Radamelu Falcau u madridskom Atleticu. A Gazzetta tvrdi da bi Perez pustio Cristiana pod uvjetom da iz Atletica dobije Falcaa. U tome bi ključnu ulogu trebao odigrati upravo Mendes. Ako bi dobili 100 milijuna eura za Portugalca, Realovim čelnicima ne bi bio problem iskrcati 70 milijuna eura za kolumbijski stroj za golove koji trenutačno trese mreže u dresu gradskoga rivala.

Što se Mourinha tiče, Gazzetta tvrdi da je njegov prelazak iz Reala u PSG uvjetovan upravo transferom Cristiana Ronalda. Drugim riječima, ode li portugalski nogometaš, Jose ide za njim.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?