Kći Tina i sin Robert u šoku

Čovjek iz BiH poginuo u SAD-u nakon što je na njega naletio automobil

brkichussein
agencije
07.08.2015.
u 15:41

Husein Brkić (55) iz BiH poginuo je na mostu Acosta u gradu Jacksonvilleu u Sjedinjenim Američkim Državama kada je na njega naletio automobil, te ga pri velikoj brzini pokupio. Brkić je, navode američki mediji, krenuo po suprugu na posao nešto prije 22:00 sata kad mu je na mostu pukla guma, te je stao u zaustavnoj traci i počeo mijenjati gumu i tada se dogodila tragedija.

Umjesto da pomogne nesretnom Brkiću, vozač je pobjegao.

Policija Jacksonvillea je na nogama i intenzivno traži nesavjesnog vozača. Brkićeva kćer Tina kaže da je njen otac u SAD-u radio dva posla, a u garaži su imali i improvizirani glazbeni studio gdje su zajedno pjevali. - Prije nego je otišao, rekao mi je da će se brzo vratiti i da ćemo snimiti još jedan video, prisjeća se Tina posljednjih riječi svog oca.

Husein Brkić je sa suprugom iz BiH stigao u Jacksonville 1997. godine gdje su mu se rodili sin Robert i kćer Tina. Cijela obitelj je u šoku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?