mup sž

Još šest osoba uhićeno zbog napada na Beograđane na Ilidži

policija sarajevo
15.01.2023.
u 18:17

Danas su uhićeni: A. H. rođen 2002.g. B. O. rođen 2002.g. E. B. rođen 2003.g. B. H. rođen 2001.g. M. P. rođen 2001.g. i S. K. rođen 2002.g., svi iz Sarajeva

Ministarstvo unutarnjih poslova Sarajevske županije objavilo je da je uhićeno još šest osoba zbog sumnje da su u subotu poslijepodne na Ilidži napali grupu Beograđana. 

- Pored četiri osobe koja su lišene slobode prethodnog dana, policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ, nastavljajući aktivnosti na rasvjetljavanju i dokumentiranju kaznenog djela "Nasilničko ponašanje", pod nadzorom Županijskog tužiteljstva SŽ, identificirali su, pronašli i lišili slobode tijekom današnjeg dana još šest osoba koja su osumnjičena i trenutno se nalaze na kriminalističkoj obradi u mjesno nadležnoj PU Ilidža, piše Faktor.

Danas su uhićeni: A. H. rođen 2002.g. B. O. rođen 2002.g. E. B. rođen 2003.g. B. H. rođen 2001.g. M. P. rođen 2001.g. i S. K. rođen 2002.g., svi iz Sarajeva. U zakonom propisanom uhićene osobe će uz Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu biti predana u daljnju nadležnost Županijskom tužiteljstvu SŽ - navodi se u obavijesti Odjela za odnose sa javnošću Uprave policije MUP-a SŽ.

Podsjetimo, u subotu je grupa huligana u poslijepodnevnim satima upala u jedan hotel na Ilidži gdje su bili smješteni roditelji dječaka iz Beograda koji su sudjelovali na sportskom natjecanju. Tom prilikom jednom Beograđaninu su nanesene lakše ozljede oštrim predmetom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije