Muškarac iz BiH u Njemačkoj ubio trudnu bivšu djevojku, sakrio tijelo, a mobitel joj odnio u Italiju

policija njemačka
09.01.2024.
u 18:09

Pedesetogodišnjak iz BiH i 48-godišnji Nijemac uhićeni su u rujnu prošle godine i od tada se, kako je priopćilo državno odvjetništvo, nisu očitovali o optužbama.

Više od godinu dana nakon što je trudna Alexandra R. nestala iz Nürnberga, državno odvjetništvo podiglo je optužnice za ubojstvo protiv dvojice muškaraca.

Nakon nestanka Alexandre državno tužiteljstvo optužilo je njezinog bivšeg partnera i još jednog muškarca za ubojstvo i otmicu. Dvojica muškaraca navodno su svladali, oteli i ubili 39-godišnjakinju u prosincu 2022. i sakrili njezino tijelo na dosad nepoznatoj lokaciji, objavila je danas glasnogovornica državnog odvjetništva.

Muškarci su se potom pretvarali da je žena, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće, dobrovoljno otišla u inozemstvo, prenosi Index.hr

Pedesetogodišnjak iz BiH i 48-godišnji Nijemac uhićeni su u rujnu prošle godine i od tada se, kako je priopćilo državno odvjetništvo, nisu očitovali o optužbama.

Prema istrazi, motiv zločina je svađa, između ostalog i zbog velike svote novca. Priča se da je bivši partner koristio novac viših zaposlenika banke za transakcije za nekretnine koje su išle preko drugookrivljenog. Nakon rastave žena je prestala surađivati ​​i odbila im dati pristup svojim računima.

Dvojac ju je zatim pokušao ovršiti na iznos od 785.000 eura, a žena je zbog toga pokrenula tužbu. Nestala je tjedan dana prije odlučujućeg ročišta, a muškarci su čak pokušali inscenirati njezin odlazak u Italiju tako da su s njenog mobitela poslali oproštajne poruke te ga odnijeli u tu zemlju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije