tragedija u italiji

Poginuli majka, 5-godišnji sin i 15-mjesečna kći

25.06.2020.
u 08:19

Tri osobe su poginule, a najmanje jedna je ozlijeđena kada se jučeru srušio dio  krova nekadašnjeg industrijskog objekta u mjestu Albizzate u Lombardiji.

Poginuli su 38-godišnja žena i njezin petogodišnji sin na mjestu nesreće, a preminula je i njezina kći, 15-mjesečna beba, nakon što je s teškim ozljedama prebačena helikopterom u bolnicu u obližnji grad Gallarateu.

U nesreći koja se dogodila oko 17 sati ozlijeđena je 42-godišnja žena, koja je prebačena  u bolnicu, ali nije životno ugrožena.

Nekadašnji industrijski objekt, čiji se dio krova srušio, pretvoren je u objekt za komercijalnu uporabu, nedaleko od središta Albicatea s oko 5000 stanovnika. U tom objektu je i ured gradonačelnika Albizzatea Mirka Zorzoa.

Majka i dvoje djece koji su poginuli  bili su marokanskog podrijetla. Fouzia Taoufiq imala je 38 godina. Njezin  je petogodišnji sin Soulaymane Hannach vozio bicikl kada su ga pogodile krhotine srušenog krova. U bolnici je umrla sestra Yaoucut, stara samo 15 mjeseci. Oboje djece rođeno je u Gallarateu u Lombardiji, navodi Teller Report.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije