Sudar dva vozila

U težoj prometnoj nesreći u Velikoj Kladuši ozlijeđene četiri osobe

nesreca u Velikoj Kladusi
Reprezent
18.02.2016.
u 09:27

Sudarili su se automobili Mercedes, koji je pretrpio teža oštećenja, i Volkswagen Golf, na kojem je pričinjena potpuna šteta

Na magistralnom putu M-4-2 u mjestu Hukića Brdo u Velikoj Kladuši, sinoć oko 23:00 sata došlo je do teže prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva motorna vozila sa slovenskim registarskim oznakama.

U nesreći su ozlijeđene četiri osobe, dvije lakše i dvije teže, prenosi Klix.  

Sudarili su se automobili Mercedes, koji je pretrpio teža oštećenja, i Volkswagen Golf, na kojem je pričinjena potpuna šteta. Prema riječima svjedoka, pojedini putnici Mercedesa bili su pod utjecajem alkohola. 

Osobe s težim tjelesnim ozljedama upućene su u bolnicu "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću i za sada nema informacija o njihovom stanju.

Prema pisanju lokalnih portala, cesta na kojoj se dogodila nesreća nije pogodna za brzu vožnju, no velika šteta na oba automobila ukazuje da je do nje došlo kod oba aktera nesreće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?