Obrat u istrazi

Uplakanog oca sumnjiče za incest

25.03.2016.
u 07:00

Milivoje Bogojević iz Trnjana, suprug Vojkane koja je osumnjičena za ubojstvo dviju beba koje je rodila njihova kći s poteškoćama u razvoju Sanja, bit će podvrgnut DNK analizi kako bi se utvrdilo je li on otac jedne ubijene bebe. Ranije je DNK analizom utvrđeno kako je otac jedne od dviju beba čiji su ostaci ispitivani, jedan od trojice osumnjičenih za obljubu nad nemoćnom osobom, a u pitanju su Vid Janković iz Dugog Polja, Žarko Cvijetić iz Skugrića kod Modriče i Rade Bogojević iz Trnjana.

DNK druge bebe nije se podudario ni s jednim od njih. Tada je postalo jasno da Sanja nije imala odnos samo s njima trojicom. Tako je nakon dva mjeseca istraga proširena i na oca nesretne djevojke. Inače, otac je nakon uhićenja supruge plačući medijima izjavio da ništa nije znao o onome za što Vojkanu terete, te da nije primijetio kako je Sanja trudna.

Prema navodima “Nezavisnih novina”, Milivoje se najviše protivio premještanju djevojke iz kuće, koja je zbog sumnje da je žrtva seksualnog zlostavljanja, krajem kolovoza prošle godine, po nalogu pravosudnih institucija, prvobitno smještena u ustanovu u Doboju, a potom u ustanovu u FBiH. Ako nalaz pokaže da Milivoje nije otac jednog djeteta, potraga za ocem će se nastaviti. U svojoj izjavi, koju je ranije dala istražiteljima, Sanja Bogojević je navela kako je imala seksualne odnose s trojicom uhićenih i da su oni očevi tri ubijene bebe.

Ona je tijekom istrage tvrdila kako je u prosincu 2010., potom u listopadu 2012. i u srpnju 2014. imala seksualne odnose s Vidom Jankovićem, Žarkom Cvijetićem i Radom Bogojevićem, nakon čega je ostala trudna, a potom je rodila u rujnu 2011., zatim u srpnju 2013. i u travnju 2015. godine.

Za ubojstvo dviju beba osumnjičena je njezina majka Vojkana, koja je tijela zakopala na njivi u blizini kuće. Treću bebu navodno je ubila Sanja po nalogu svoje majke. Tijelo te bebe još nije pronađeno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije