nastavlja po svom

Dodik: Mladić i Karadžić dali su velik doprinos stvaranju RS-a

milorad dodik
AFP/PIXSELL
15.10.2012.
u 12:10

Predsjednik Republike Srpske ponovio je svoju tvrdnju da u Srebrenici nije bilo genocida

Na pitanje voditelja emisije "Kažiprst" TV B92 prati li suđenja Ratku Mladiću i Radovanu Karadžiću u Haagu, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odgovorio je potvrdno i ocijenio da su oni dali znatan doprinos u stvaranju RS-a, ali njihova odgovornost za eventualna kršenja zakona samo je njihova, a ne RS-ova.

– Tamo se ne sudi ni RS-u ni BiH – rekao je Dodik odbacujući tvrdnje da bi ishod tih suđenja mogao imati utjecaj na budućnost zemlje. Ponovio je svoju već iznesenu tvrdnju da u Srebrenici nije bilo genocida rekavši kako je odluka Međunarodnog suda pravde politički motivirana kako bi se opravdali stavovi velikih sila.

Dodik je dodao da će sljedećih dana posjetiti bivšu predsjednicu RS-a Biljanu Plavšić koja živi u Beogradu nakon što je odslužila 11-godišnju zatvorsku kaznu za ratni zločin počinjen u BiH.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

JU
Jurica1050
23:06 15.10.2012.

Hercegovini dragi Traktorista iz Laktasa mora biti zastupljen na ovom portalu svaki dan . Uz ovu dvojicu koju je on pomenuo treba staviti i poliglotu Matu Bobana jer i on se borio za Genocidni entitet rame uz rame sa ovim vec pomenutim zlocincima .

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?