kod ostojića

General Markač: Cijelo vrijeme sam vjerovao u svoju nevinost

Mladen Markač, Ranko Ostojić
mup.hr
20.11.2012.
u 13:31

Markač je napomenuo da je specijalna policija, ali i cijela policija dala velik doprinos u stvaranju hrvatske države

– Cijelo vrijeme vjerovao sam da nisam počinio ono za što me se tereti – kazao je general Mladen Markač danas u prostorijama MUP-a gdje ga je ugostio ministar policije Ranko Ostojić. Ostojić se zahvalio ratnom zapovjedniku specijalne policije MUP-a poklonivši mu monografiju "Hrvatska policija u Domovinskom ratu".

– Poštovanom generalu Mladenu Markaču s radošću, u trenucima slobode i nove hrvatske pobjede – napisao je Ostojić u posveti.

Markač je napomenuo kako je specijalna policija, ali i cijela policija dala velik doprinos u stvaranju hrvatske države te da su policijske snage bile i okosnica iz kojih je stvorena Hrvatska vojska.

Ratni zapovjednik specijalne policije kazao je da sada, kada je dobio i pravnu bitku na Haškom sudu, želi se posvetiti i pisanju o ulozi specijalne policije i policije u Domovinskom ratu, a ministar Ostojić mu je u tome pružio podršku, priopćio je MUP.

>> Markač: Pisat ću knjige i pomagati nemoćnima i potištenima

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije