uvrijeđen

Glavaš Josipoviću: Nemojte mi dopisima dosađivati u BiH!

josipovic-glavas
Pixsell
13.02.2011.
u 12:57

B. Glavaš zamolio je predsjednika da ga više ne uznemirava i ne dosađuje mu u BiH svojim dopisima.

Prošlogodišnju odluku o oduzimanju odlikovanja koja mu je 7. veljače dostavljena putem suda Bosne i Hercegovine, osuđenik za ratni zločin Branimir Glavaš poslao je jučer iz Zenice natrag predsjedniku Republike Ivi Josipoviću!

– Razlog zbog kojeg vam vraćam tzv. odluku vrlo je jednostavan. Naime, vi se u njoj pozivate na nekakvu presudu Vrhovnog suda koju ne priznajem niti ću je ikada priznati. Javnosti je, a i vama osobno dobro poznato da je tzv. presuda na koju se pozivate rezultat montiranog političkog procesa. Budući da bi po profesiji trebali biti pravni stručnjak trebalo bi vam biti poznato da takve presude ne proizvode nikakve pravne učinke – stoji u pismu.

Potpisan kao umirovljeni general-bojnik HV-a, odlukom prvog hrvatskog predsjednika, B. Glavaš ujedno je zamolio predsjednika da ga više ne uznemirava i ne dosađuje mu u BiH svojim dopisima.

– Sama činjenica da sam između vaše “nove pravednosti” i BiH kazamata odbaro ovo drugo dovoljno govori što mislim o vama, ali i o politici koju kao čelni čovjek ove nesretne države već više od godinu dana provodite, a čiji ja zatočenik ne namjeravam biti.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

Avatar tomsom
tomsom
15:35 13.02.2011.

netko briše komentare.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?