LJUBUŠKI

Gordan Bunoza potpisao za Wislu Krakow

bunoza
VL FOTO
04.07.2010.
u 10:43

Mladog bh. reprezentativca povezivalo se sa zagrebačkim Dinamom, švicarskim Baselom, pa i s engleskim Blackburnom

Mladi bh. nogometni reprezentativac Gordan Bunoza novi je član Wisle iz Krakowa, nakon što je uspješno prošao liječničke preglede. Iako su mladog Gordana Bunozu mediji povezivali sa zagrebačkim Dinamom, švicarskim Baselom, pa i s engleskim Blackburnom, ovaj 22-godišnjak u sljedećoj sezoni nastupat će za poljsku Wilsu iz Krakowa, donosi bh. internetski portal sportsport.ba.

- Puno toga lijepoga sam čuo o Wisli Krakow i znam da je to najbolji poljski klub. Tu su još dva dobra kluba, Lech Poznan i Legia. Vidio sam grad i stvarno mi se sviđa, kazao je Bunoza za službenu internetsku stranicu svog novog kluba.

Bivši igrač Karlovca doveden je u Krakow kako bi zamijenio poljskog reprezentativca Glowackog.

- Reprezentativac sam svoje zemlje i nadam se da ću biti dobra zamjena za Glowackog. U igri sam tvrd i agresivan, dodaje Bunoza.

Poljski novinar je Gordana potaknuo kako je Krakow lijep grad i kako tu žive lijepe djevojke.

- Da, znam da je lijep grad i da su ovdje djevojke lijepe, ali ja imam svoju djevojku koja će mi doći za mjesec dana, kroz smijeh će bivši igrač Karlovca, koji bi već mogao zaigrati za Wislu, kada će poljska momčad imati prijateljsku utakmicu na pripremama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije