Zenica

GOŠK na gostovanju u Zenici nije osvojio ni bod

Utakmica
Zoran Grizelj
09.05.2013.
u 10:00

Čelik je u prvom dijelu bio bolji. U nastavku je bolji bio GOŠK koji je ipak izgubio

Pred početak utakmice počeo je jak pljusak koji je nakon nekoliko minuta prestao, ali je dobro osvježio travnjak. Prvi su u prilici bili domaćini, ali se Saša Kajkut i Emir Jusic nisu proslavili. U 19 min. Dedić je bio u prilici, ali je Sušac odlično reagirao i skrenuo loptu u korner. Čelik je poveo u 22. minuti preko Saše Kajkuta. Bio je to sjajan šut Čelikovog golgetera s oko 20-ak metra.

Poletni Čelik

Nakon vodstava Čelik je pokušavao da brzim akcijama poveća rezultat, ali nisu uspijevali u svojim kombinacijama. U 37. minuti domaći su uvećali svoje vodstvo preko Alena Dedića. Akcija je krenula od Lakičevića koji je kombinirao s Dedicem i Kajkutom. Napadač Čelika je bio u dobroj prilici da šutira, ali se odlučio na proigravanje Dedića koji se prošetao pred vratara Sušca i plasirao loptu u mrežu. U 45 minuti Perić je spasio siguran pogodak kada je ispred Dedića izbacio loptu u korner.

U drugom poluvremenu trener GOŠK-a Davor Mladina je napravio dvije izmjene i u igru uveo Tomislava Ivcica i Iliju Rajiča umjesto Miljenka Bošnjaka i Maria Vasilja. Na žalost gostiju, promjena u sastavu nije donijela nikakvu promjenu u igri. Na sredini terena nisu mogli ostvariti niti minimalnu premoć, što je rezultiralo nezaposlenošću vratara domaćih Adilovica.

Ivičić precizan

Ipak, u 62 minuti Ivičić je pokušao šutom iskosa iznenaditi domaćeg vratara, ali bezuspješno. Dva minuta kasnije Huseinspahić je odlično centrirao s lijeve strane pronašao u 16-ercu Mešanovica, čiju loptu ispod grede Sušac izbacuje u korner. Ipak, GOŠK je smanjio rezultat preko Tomislava Ivičića. Nakon što je Bekić pokušao nadmudriti Mišića, on je igrao rukom i sudac Dragan Skakic opravdano je pokazao na bijelu točku. Siguran realizator najstrože kazne bio je Tomislav Ivičić. U 88. minuti nakon nesporazuma Bonacina i vratara Sušca lopta je pogodila Mešanovica i odbila se s 25 metara, ali je prošla kraj lijeve vratnice gola gostiju. Do kraja susreta rezultat se više nije mijenjao, a domaći su slavili nova tri boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije