Posjet

Gospino svetište pohodila 107. put

Međugorje
04.11.2012.
u 10:39

Poziva hodočasnike na stalnu molitvu

Hrvatica Jelica Bikfa ovih je dana 107. put dovela hodočasnike iz Velike Gorice u Međugorje. Riječ je o rekorderki iz ovog dijela susjedne države i potvrda da postoji golem broj ljudi koji iz svih krajeva Hrvatske posjećuju svetište Kraljice mira u Međugorju. S ovim poslom počela se baviti 2001. Po njezinim riječima, stotu skupinu hodočasnika dovela je početkom listopada 2011. i taj jubilarni dolazak nazvala je “zlatnim”.

Gostujući na Radiopostaji Mir Međugorje Jelica je, među ostalim, kazala - “Naša majka Marija je okupila prekrasne ljude i od samoga početka među nama se osjećala ljubav i zajedništvo. Ono što sam prvi put osjetila, osjećam svaki put ponovno, i uvijek se vraćam kući ispunjena srećom i mirom. “Ova štovateljica Gospe Kraljice mira ističe kako potiče hodočasnike da barem jednom godišnje dođu u Međugorje. Kako je kazala, u svetištu Kraljice mira u Međugorju zaista se prima velika duhovna snaga i jača vjera. “To je mjesto molitve, okupljalište vjernika iz cijeloga svijeta koji dolaze tražiti Boga. Tu su mnogi osjetili posebnu milost i doživjeli obraćenje. Gospa Kraljica mira nas preko svojih poruka poziva da se vratimo Bogu”, kazala je Jelica dodavši kako ima mnogo divnih i ohrabrujućih svjedočanstava s putovanja iz Velike Gorice u Međugorje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?