Žepče

Građani više neće morati čekati prilikom vađenja dokumenata

Otvaranje
25.09.2012.
u 10:19

Razlog dogradnje je prvenstveno ekonomske prirode, odnosno zbog ušteda

U Žepču je svečano pušten u rad novoizgrađeni objekt Policijske uprave Žepče u kojem su smještene i prostorije za izdavanje osobnih dokumenata, nove prostorije Odjela za administraciju Žepče, prostorije Policijske uprave Žepče kao i pritvorske prostorije. Za realizaciju ovog projekta, Ministarstvo unutarnjih poslova ZDŽ-a izdvojilo je 280.000,00 KM. Ovaj objekt je izgrađen po suvremenim europskim standardima i isti je opremljen sustavom videonadzora, suvremenim sustavima protuprovalne i vatrozaštite, kao i električnim sustavom za kontrolu i evidentiranje ulazaka i izlazaka službenika. Smotru

policijskih jedinica izvršio je ministar Rifat Delić, a gostima su se obratili načelnik općine Žepče Mato Zovko, dok se u ime premijera ZDŽ-a obratila Romana Brkić ministrica za pravosuđe i upravu. Svečanom otvorenju nazočili su ministri u Vladi ZDŽ-a, direktori osnovnih i srednjih škola općine Žepče, te brojni gosti iz političkog i društvenog života općine Žepče i ZDŽ. Osnovni razlog za dogradnju novog objekta pri PU Žepče je prvenstveno ekonomske prirode. Prema riječima ministra Delića podstanarski objekti za izdavanje osobnih dokumenata u proteklih deset godina u prosjeku su po svakom gradu koštali više novaca nego koliko košta da se izgradi novi objekt. U idućih nekoliko mjeseci završavaju se radovi na objektima u Zavidovićima i PU Kaknju.- Građani prilikom pravljenja dokumenata neće osjetiti gužvu, jer ima dovoljno prostora za sve, čak i idućoj godini kada slijedi zamjena već izdanih osobnih dokumenata. S ovim objektom ne staju naši radovi i planovi u Žepču. U pripremi je i izmjena kompletne stolarije na starom dijelu zgrade“- kazao je ministar MUP ZDŽ-a Rifat Delić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?