Bila je impresivna

Hrvatica izgubila u finalu američkog MasterChefa!

Nataša Crnjac
screenshot / YouTube/Fox
12.09.2013.
u 07:57

Slavni kuhar Gordon Ramsey čak je zamolio suce da po prvi puta oboje natjecatelja proglase pobjednicima, no na kraju je Luca odnio titulu.

Nataša Crnjac, 26-godišnja djevojka podrijetlom iz Hrvatske, ipak nije uspjela pobijediti Talijana Lucu Mafea u finalu američkog MasterChefa, pišu 24sata.

Suci su nakon proglašenja pobjednika priznali da je odluka bila jako teška, a Nataša je dobila kompliment da je "impresivna". Slavni kuhar Gordon Ramsey čak je zamolio suce da po prvi puta oboje natjecatelja proglase pobjednicima, no na kraju je Luca odnio titulu.

26-godišnjoj Nataši otac je Hrvat, majka Argentinka, a rodila se u Južnoafričkoj Republici, dok je u SAD došla dok joj je bilo 9 godina. - Volim spajati sve te kulture u kuhinji. Valjda sam zato i dogurala do finala - kaže Nataša čijeg godinu i pol starog sina su tijekom emisiji čuvali njezini roditelji, dok joj je suprug, američki vojnik, bio u misiji na Bliskom istoku.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>U finalu američkog MasterChefa djevojka podrijetlom iz Hrvatske

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije