ZAVRŠNI SKUP

HSP u Čapljini se nada glasovima mladih ljudi

hsp
05.10.2012.
u 11:12

Čapljinski HSP BiH je ponosan što su uspjeli animirati veliki broj mladih i stručnih ljudi

 

 

Hrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine Podružnica Čapljina odrzala je  u četvrtak 04. listopada 2012. godine u 18 sati, u prostorijama hotela Mogorjelo sastanak na kojemu su prisustvovali čapljinska mlađež HSP-a BiH, te  članovi biračkih odbora i promatrači.

Nakon cjelodnevnog dijeljenja letaka i druženja sa  stanovnicima općine Čapljina održan je sastanak  na kojemu su raspravljane mnoge teme u svezi  lokalnih izbora. Jedna od tema sastanka  bila je  Lokalni izbori 2012. Ovom prilikom određen je  raspored promatrača na biračka mjesta te obuka  istih, kao i dodatno informiranje članova biračkih  odbora a sve u cilju sprječavanja nove izborne  krađe.

Čapljinski HSP BiH je ponosan što su uspjeli animirati veliki broj mladih i stručnih ljudi, što daje  dodatnu vjeru u uspjeh na predstojećim izborima ali i u realizaciju programa i aktivnom radu na  dobrobit cjelokupne zajednice.  Istaknuto je od strane kandidata za načelnika g. Stojanovića i  nositeljice liste za OV gđice Marije Raguž kako HSP BiH ima kvalitetan program, kvalitetne ljude na  listi, te su zamolili nazočne da ih podrže na predstojećim izborima.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar servo_volan
servo_volan
14:22 05.10.2012.

MA sve prevarant do prevaranta i šta tu nekom nije jasno a vidim da se delitttira sve što narod misli najbolje je da narodu začepite usta dosta više tog terora

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?