Pojačanja

I Arapi stižu u Hercegovinu, mladi Saudijac pojačao redove GOŠK-a

pojacanje
Frano Matić
16.03.2012.
u 18:04

Novo pojačanje GOŠK-a je ponajbolji igrač mlade reprezentacije S. Arabije sa kojom je na nedavnom SP-u u Kolumbiji potopio mladu reprezentaciju Hrvatske

\"U ekipi već imamo igrače iz Brazila i Koreje a evo sada nam je došlo i pojačanje iz Saudijske Arabije. Eto, i Arapi su počeli dolaziti u Hercegovinu i možda je ovo sreća za GOŠK da dobije prvo takvo pojačanje. Loše smo krenuli u nastavak prvenstva Premijer nogometne lige BIH (domaći poraz od Slavije) i zato dovodimo pojačanje te ostaje glavni cilj a to je opstanak u Premijer ligi\" - poručio je jučer Lujo Ilić, sportski direktor NK GOŠK Gabela, na predstavljanju novog igrača ovog premijerligaša.

To je mladi saudijac AliIbrahim - Ibrahim Tahera (19) koji je u Gabelu jučer stigao iz kluba All Itifaq iz Saudijske Arabije a kojeg inače trenira poznati hrvatski trener Branko Ivanković. Novo pojačanje GOŠK-a je ponajbolji igrač mlade reprezentacije Saudijske Arabije sa kojom je na nedavnom svjetskom prvenstvu u Kolumbiji potopio mladu reprezentaciju Hrvatske. Uz sve to AliIbrahim je na vratima i A-reprezenatcije Saudijske Arabije pa su u GOŠK-u više nego zadovoljni činjenicom da je njihove redove pojačao jedan tako dobar igrač koji inače igra na sredini terena.

Tako će od njega u nastavku prvenstva dosta ovisiti povezivanje GOŠK-ove igre na terenu i tranzicija lopte ka vrhu napada. \"Nisam mnogo znao o Gabeli ali evo vidim da je ovdje baš prekrasno vrijeme i dobar ambijent. Želio sam se okušati u Europi i eto Gabela mi je prva postaja pa se nadam kako ću pomoći ovom klubu da ostvari zacrtane ciljeve u ovoj sezoni. Možda nekada bude i neki transfer u jaču ligu i klubove ali za sada sam posvećen samo Gabeli i ovom klubu.\" - istaknuo je AliIbrahim na predstavljanju u plavom salonu NK GOŠK Gabela na stadionu Podavala. Dres GOŠK-a sa brojem 26 predao mu je sportski direktor Lujo Ilić a nakon zajedničkog fotkanja sa domaćinima i svojim menađerima uslijedilo je i tehniciranje loptom na samom terenu gdje se fotako i sa trenerom Gavranom ali i sa korejancom Parkom koji je nedavno također pojačao redove GOŠK-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije