Šeikove igračke

Ibro će biti zvijezda nogometnog, a Kopljar rukometnog PSG-a

marko kopljar
Goran Stanzl/Pixsell
14.07.2012.
u 09:26

I još nešto - nije li maestro na izlaznim vratima Zagreba? Kakve to savjetnike šeik ima kad mu nisu preporučili “najboljeg na svijetu”?

Katarski vlasnik PSG-a Nasser El Khelaifi (38), uz nogometni klub iz Parka prinčeva, ima još jednu igračku - rukometni klub PSG. I usporedo sa stvaranjem nogometne momčadi snova, šeik nemilosrdno troši i na rukometaše te je već kupio devetoricu novih s kojima će krenuti po prvi naslov prvaka. Među njima su i sjajni hrvatski reprezentativac Marko Kopljar (26), ali i leteći Francuz Luc Abalo (28), pristigao iz madridskog Atletica. PSG je, među ostalim, kupio i 35-godišnju francusku legendu Dinarta, te Srbina Bojinovića iz Montpelliera.

 Upravo je Montpellier nedodirljivi vladar francuske lige s pet naslova zaredom. Predvodi ga Nikola Karabatić. Kad smo već kod Karabatića, nije li pomalo čudno da bogati šeik nije pokušao oslabiti najvećeg suparnika kupnjom njegova najboljeg igrača?

I još nešto - nije li maestro na izlaznim vratima Zagreba? Kakve to savjetnike šeik ima kad mu nisu preporučili “najboljeg na svijetu”?

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije