IZBORI 2010.

Izetbegović: Moguća je koalicija s SDP-om BiH

bakir
VL FOTO
04.10.2010.
u 08:26

Eventualnu koaliciju sa SDP-om, Izetbegović ocjenio kao moguću jer su im slični stavovi kad je riječ o budućnosti Bosne i Hercegovine

Nakon obrađenih 80 posto biračkih mjesta vodeći za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda je kandidat SDA Bakir Izetbegović s 71.803 glasa ili 33, 49 posto. U obraćanju medijima Izetbegović je govoreći o politici koju će voditi kao član Predsjedništva istakao da će voditi realnu politiku, politiku pružene ruke i suradnje.

Komentirajući dobar rezultat koji je ostvario protukandidat Fahrudin Radoničić Izetbegović je rekao da Radončić nema teret vlasti, te da ima medije, tako da je dobar rezultat i očekivan. Kad je riječ o suradnji s novim/starim članom Predsjedništva Radmanovićem Izetbegović je rekao da će prije svega raditi na dogovaranju unutar ovog tjela.

Govoreći o mogućim koalicijama on je rekao da o tome odlučuje Predsjedništvo stranke, te da će stranka koalirati s onima koji osvoje glasove i koji vole ovu zemlju i žele joj dobro. Tako je eventualnu koaliciju sa SDP-om, Izetbegović ocjenio kao moguću jer su im slični stavovi kad je riječ o budućnosti Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?