POTRAGA

Kamere zlatarnice ulovile tri Mostarca narkomana

lopovi
VL FOTO
03.07.2010.
u 13:58

Jedan od počinitelja je 31-godišnji Miran Voljevica iz Mostara, stari policijski znanac i narkoman

Policijska uprava Ljubuški zaprimila je prijavu da su trojica muškarca, još 18. lipnja oko 13.10 sati, iskoristivši trenutak nepažnje prodavača, otuđila dva lančića iz zlatare Cartier. Nakon pregleda videosnimki sigurnosnih kamera te operativnim informacijama, istražitelji su isti dan prokazali jedanog od počinitelja - Mirana Voljevicu (31) iz Mostara, starog policijskog znanca i narkomana.

Nakon uhićenja, priznao je da je u zlatari Cartier otuđio dva lančića, međutim, osumnjičenik je odbio otkriti identitete pomagača. - Budući da do danas nismo otkrili supočinitelje opisanog kaznenog djela, objavljujemo njihove fotografije, a građane koji prepoznaju osobe s fotografija molimo da nas nazovu na besplatni broj 122 ili na brojeve telefona (039) 835 - 801 ili 835 - 808. Napominjemo: osoba u crvenoj majici je M. V. (31), koji je osumnjičen za izvršenje kaznenog djela krađe, nisu nam poznati identiteti ostalih osoba koje su osumnjičene za pomaganje u izvršenju kaznenog djela krađe.

Opis prve osobe: muškarac, u dobi od oko 30 godina, smeđe kratke kose, kukastog nosa, visine oko 195 cm, nosio je sivu majicu kratkih rukava i crne sunčane naočale na licu.Opis druge osobe: muškarac, u dobi između 25 i 30 godina, visine oko 190 cm, kratke smeđe kose, na sebi je nosio tamnoplavu majicu kratkih rukava. Budući da je osumnjičeni slične “trikove” izvodio i drugdje, policija već sumnja da su mu i partneri iz Mostara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?