OPET ISTA PRIČA

Komšić kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Željko Komšić
Zvonimir Čorić
10.06.2010.
u 20:06

Ponovnu Komšićevu kandidaturu za hrvatskog člana Predsjedništva BiH potvrdilo je Predsjedništvo SDP-a BiH

Predsjedništvo Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine (SDPBiH) jednoglasno je potvrdilo danas, na proširenoj sjednici u Sarajevu, prijedlog kandidature Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Na ovoj sjednici, kojoj su nazočili i pojedini predsjednici županijskih i regionalnih organizacija SDPBiH, razmatrane su i načelno utvrđene liste kandidata za predstojeće izbore u listopadu.

Šef izbornog štožera SDP-a Damir Hadžić predstavio je aktivnosti izbornog štožera između dviju sjednica predsjedništva ove stranke.

Izvršene su pripreme za sjednicu glavnog odbora koja će biti održana 19. lipnja u Sarajevu.

Predsjedništvo SDPBiH je razmatralo aktuelnu političku situaciju u BiH.

Konstatirano je da izborna kampanja i izbori ne mogu biti opravdanje za nerad i neodgovornost kako entitetskih vlasti tako i državne vlasti u BiH, priopćeno je iz Centra za informiranje SDPBiH.

Ključne riječi

Komentara 6

WH
West Hercegovac
23:01 10.06.2010.

Nesloga između HDZ BiH i HDZ 1990, te rascjepkanost Pravaša,doveli su do ovoga neizdrživoga stanja po Hrvate u BiH. Tako to biva kad se mi ne možemo složiti ni oko čega. Borba za vlast i vlastitu guzicu je preča od sudbine Hrvatskoga puka koji je evo skoro marginaliziran u ovoj nesretnoj državi..... A ova klika boljševika koristi svaku priliku da se vine na vlast...........

Avatar lazarus
lazarus
22:35 10.06.2010.

Tako i treba kad se naši ne mogu dogovoriti oko zajedničkog kandidata. Svima je samo fotelja na pameti a dobrobit naroda im je \"zadnja rupa na svirali\"

FE
Fedele
05:12 11.06.2010.

@ West Hercegovac Zar misliš da je negdje drugdje situacija bolja ?! Narod je krava muzara. I tako će biti još dugo, dugo...! Nažalost. A što se tiče Komšića: Kamo sreće da je takvih više ! Čistih je ruku iuku i čistoga obraza. Takve ljude treba podržati - u svatri naroda ! LJUDE... A NE - STRANKE !!!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?