KANDIDATURA

Kosor: Logično je da ću se kandidirati za predsjednicu HDZ-a

'17.11.2011., Zagreb  - Na stadionu NK Jarun odrzano je predstavljanje kandidata HDZ-a za predstojece parlamentarne izbore. Jadranka Kosor. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
04.01.2012.
u 01:25

Dosta sam toga napravila, nosila ogroman i prestrašan teren i sve sam izdržala – kaže Kosor

Predsjednica HDZ-a i bivša premijerka Jadranka Kosor u utorak je očekivano najavila da se planira kandidirati za predsjednicu HDZ-a na skorim unutarstranačkim izborima.

Gostujući na televiziji Z1 u emisiji "U vrtlogu politike" Mladenke Šarić Jadranka Kosor je nabrojala što sve smatra svojim postignućima tijekom dvoipolgodišnjeg mandata u Banskim dvorima, ali se i požalila što su neke mjere poput kriznog poreza dočekivane "na nož".

– Dosta sam toga napravila, nosila ogroman i prestrašan teren i sve sam izdržala. Kada je došla obavijest da je HDZ pod istragom, izašla sam pred novinare i rekla da smo dobili takvu obavijest i da je teško, ali da ćemo izdržati, ići na sud – izjavila je Kosor, a potom je potvrdila da se namjerava kandidirati na stranačkim izborima za predsjednicu stranke.

– Mislim da bi to bilo logično – poručila je Kosor.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?