Žepče

UZOR uspješno okončao realizaciju izrade i uređenja dječjeg igrališta

07.12.2015.
u 07:00

Predsjednik udruge Janko , zahvalio svima koji si pomogli aktivnosti, a osobito ministru Šahinoviću koji je prepoznao potrebe projekta

Realizacijom projekta "Vratimo osmijeh" koji je podržalo Ministarstvo za rad , socijalnu politiku i izbjeglice Zeničko-dobojske županije ,

Dječje igralište

Udruga za održiv razvoj "UZOR" Žepče uspješno je okončala realizaciju izrade i uređenja dječjeg igrališta na prostoru PC Libertas u gradu Žepču.

Uz dobru suradnju sa Udrugom stanara „Libertas Žepče" stvoreni su preduvjeti za uređenje igrališta a osiguranjem financijskih sredstava iz Ministarstva Zeničko-dobojske županije, otpočele su planirane projektne aktivnosti koje su na zadovoljstvo mališana uspješno okončane.

Predsjednik udruge UzoR Žepče Dragan Janko , zahvalio se svima koji si pomogli ovoj aktivnosti a osobito ministru Nurđehanu Šahinoviću koji je prepoznao potrebe ovoga projekta na prostoru općine Žepče te financijski podržao ovu aktivnost. Udruga UzoR u dosadašnjem radu uredila je veliki broj dječjih igrališta ali ovim putem je najavila i nove aktivnosti koje će biti usmjerene na daljnje aktivnosti uređenja prostora za dječju igru na općini Žepče.

Poziv donatorima

Udruga Uzor Žepče poziva sve donatore koji su se prepoznali u ovim aktivnostima, da pomognu u nastavku aktivnosti udruge UzoR pod nazivom "Vratimo osmijeh".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije